Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2010-2-11

Με τη γιορτή λήξης της 15ης Ιουνίου έφτασε στο τέλος της η σχολική χρονιά 2010-11. Σε μια συγκινητική εκδήλωση που οργανώθηκε από τους δασκάλους της Στ΄ και της Ε΄ τάξης, αποχαιρετήσαμε τα Εκτάκια μας και τα ξεπροβοδίσαμε στο δρόμο για το Γυμνάσιο.

Τα παιδιά της Στ' τάξης παρουσίασαν δρώμενο που είχαν προετοιμάσει και τα παιδιά της E΄ διάβασαν τον καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο λόγο. Είχε βεβαίως προηγηθεί και η γιορτή της Τρίτης, με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών και τα τραγούδια από τη σχολική χορωδία.

Με το πέρας του δρώμενου και τον αποχαιρετισμό από τη διευθύντριά μας, τους δασκάλους και το Σύλλογο Γονέων, άρχισε και το Πάρτι της Γιορτής Λήξης με το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους. Κάτω από έναν έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, που έχει ήδη αρχίζει να μυρίζει θάλασσα, μικροί και μεγάλοι διασκεδάσαμε, χορέψαμε, φάγαμε και ήπιαμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Pizza Fan για την ευγενική χορηγία της στον μπουφέ της γιορτής. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς του Συλλόγου μας που συνέβαλλαν στην οργάνωση και διεκπεραίωση της τελευταίας σχολικής γιορτής για τη φετινή σχολική χρονιά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δασκάλους του σχολείου μας για τη συμβολή τους στην πνευματική καλλιέργεια και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών μας και να τους ευχηθούμε καλή ξεκούραση –που τόσο την έχουν ανάγκη- αλλά και να τους θυμίσουμε ότι και την επόμενη χρονιά θα είμαστε στο πλευρό τους, σύμμαχοι και αρωγοί στον κοινό σκοπό της ανατροφής των παιδιών μας.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχηθούμε στα παιδιά μας που αποφοίτησαν, αλλά και όσα παραμένουν στο σχολείο μας καλή πρόοδο για την σχολική χρονιά που ακολουθεί, και σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου