Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Αποτελέσματα Ετήσιας Συνέλευσης και Διοικητικού Συμβουλίου του ΣυλλόγουΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Η συνδρομή του Συλλόγου μας για το σχολικό έτος 2012-13 θα μειωθεί. Κάθε μέλος/οικογένεια θα καταβάλει €15 ετησίως (αντί για €20), ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών που φοιτούν στο σχολείο. Όσοι έχουν καταβάλει ήδη €20 θα πάρουν €5 επιστροφή.

2. Αποφασίστηκε να παραμείνει ως πρωινή καθαρίστρια η κυρία Αγγελική Στράτου. Η αμοιβή της θα ανέρχεται σε €380 μηνιαίως. Σχετικά με την οικονομική βοήθεια στις δύο απογευματινές καθαρίστριες, αποφασίστηκε να μειωθεί στα €35 μηνιαίως για την καθεμία (αντί για €70).

Επομένως η συνεισφορά μας για τις καθαρίστριες θα είναι:
α) για οικογένεια με 1 παιδί στο σχολείο €15 ετησίως και
β) για οικογένεια με 2 παιδιά στο σχολείο €25 ετησίως.

4. Σχετικά με το βάψιμο των αιθουσών αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί για όλο το σχολείο, 12 αίθουσες. Το κόστος θα επωμιστεί ο Σύλλογος  μας και θα γίνει με την εθελοντική εργασία των γονέων.

5. Αποφασίστηκε οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. να διεξαχθούν στις 17 Δεκεμβρίου 2012, την ίδια μέρα και ώρα που θα παραλάβουμε τους ελέγχους των παιδιών μας.

Το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012 το Δ.Σ., παρουσία των συνδέσμων των τάξεων, αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Το βάψιμο των αιθουσών θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 9.00 π.μ. με την εθελοντική εργασία των γονέων. Την Παρασκευή 19/10/12 στις 18.00 θα γίνει η προετοιμασία των αιθουσών για το βάψιμο.

2. Σε κάθε τάξη θα λειτουργήσει μια μικρή δανειστική βιβλιοθήκη. Την οργάνωσή της θα αναλάβει ο σύνδεσμος της τάξης σε συνεργασία με το δάσκαλο/δασκάλα της κάθε τάξης.

3. Καθορίστηκε η ομάδα που θα αναλάβει την οργάνωση των σεμιναρίων για γονείς και αποτελείται από την κυρία Ευαγγελία Κυπραίου και την κυρία Νότα Γεραμά.

4. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην οργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού, μπορούν να έλθουν στις 19/10/2012 στο χώρο του σχολείου μας, προκειμένου να οργανώσουμε τις ομάδες δράσης και τις δραστηριότητες των παιδιών.

5. Εμβολιασμός των παιδιών με το εμβόλιο της φυματίωσης. Θα αναλάβει ο Σύλλογος σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου να ενημερωθεί για τις προΰποθέσεις του ομαδικού εμβολιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου