Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φωτογράφηση για το σχολικό έτος 2012-2013


Για παντοτινή θύμηση στο γρήγορο του χρόνου πέρασμα...Αγαπημένοι μας γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι η φωτογράφηση των παιδιών μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013.
 

Φέτος το υλικό που θα παραδοθεί στους  μαθητές των τάξεων α,β,γ,δ,ε είναι:


- Μία φωτογραφία ατομική έγχρωμη διαστάσεων 15x21,

- Mία φωτογραφία ομαδική έγχρωμη διαστάσεων 15x21,

- Έξι (6) έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου.
 

Στους μαθητές/τριες της έκτης θα παραδοθεί:


- Μία φωτογραφία ατομική έγχρωμη διαστάσεων 15x21,

- Μία φωτογραφία έγχρωμη ομαδική διαστάσεων 15x21,

- Έξι (6) έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου και

- Ένα photo slide show πλαισιωμένο με μουσική, με συνεντεύξεις από τα παιδιά και τους δασκάλους τους ως αναμνηστικό, που θα δημιουργηθεί μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.
 

Tο κόστος ανέρχεται στο ποσό των 7 ευρώ για κάθε παιδί. Μπορείτε να παραδίδετε το ανάλογο ποσό σε φάκελο στην κυρία Αγγελική αναγράφοντας το ονομ/μο και το τμήμα του παιδιού σας.


Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σας περιμένουμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε όλους στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 – 16:00. Με πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά, bazaar για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, φαγητό, ποτό και πολύ χορό, αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλος. Ο Άγιος Βασίλης θα μας επισκεφτεί και θα πάρει τα γράμματα των μαθητών του σχολείου μας. Θα παίξουμε σκάκι, πιάνο, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα, θα φτιάξουμε ελατάκια – ρομποτάκια, θα κάνουμε πειράματα φυσικής, θα μεταφερθούμε στη σχολή του Hogwarts, θα φτιάξουμε γλυκά και πολλά πολλά ακόμη. Σημειώστε την ημερομηνία, βάλτε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε να περάσουμε παρέα μία ημέρα χαράς και διασκέδασης σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.
Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.
Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολείου.  Τα παιδιά μ…