Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Αποκριάτικος Χορός - ένας γλυκός απολογισμός!Πολύ κέφι, πολύ παιχνίδι, πολύ χορός, πολλή διασκέδαση και ατελείωτα χαμογελαστά παιδικά προσωπάκια είναι ο απολογισμός μιας ακόμα επιτυχημένης αποκριάτικης εκδήλωσης στο πολυαγαπημένο μας πια «στέκι» μικρών και μεγάλων, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων.

Ήταν όλα τέλεια!!!
Αριστουργηματική διακόσμηση, πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, χορός για μικρούς και μεγάλους, εξαιρετικοί ψήστες, κεφάτοι γονείς που συμμετείχαν παντού, νόστιμα εδέσματα στο μπουφέ, φοβερές πινιάτες από χρυσοχέρες μαμάδες...όλα μέχρι το τέλος της διοργάνωσης ήταν άψογα.

Ευχαριστούμε όλη την ομάδα οργάνωσης και ιδιαίτερα την Βικτώρια για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου που συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του στην επιτυχία του αποκριάτικου πάρτι.

Ξεχωριστό ευχαριστώ οφείλουμε σε όλους τους εξωτερικούς μας συνεργάτες που έδωσαν ζωή και νεύρο στη γιορτή,  όπως την ομάδα 123 Πάμε που απασχόλησαν δημιουργικά και super διασκεδαστικά τα παιδιά μας με παιχνίδια και "μαγικά", τη Χριστίνα Τσούκαλη, θεατρική παιδαγωγό, που επί ώρες έδινε χαρά στα παιδιά μας ζωγραφίζοντας τα μουτράκια τους, τη γνωστή ζωγράφο Σεμίνα Λάνταβου που επιμελήθηκε το εργαστήριο των μαγικών χαρταετών, τον κύριο Γιάννη Αντωνιάδη που συντόνισε ρυθμικά την εκδήλωση με τις μουσικές επιλογές του, την  Άννα-Μαρία Λογαρά με την τρομερή χορευτική ομάδα  Zumba από τη σχολή χορού Anne Marie Dance, τη κυρία Σοφία του κυλικείου μας που μας εξυπηρέτησε άψογα, αν και ήταν Κυριακή, το Απολλώνιον που ακόμα μία φορά στάθηκε στο πλευρό μας και μας χορήγησε τα προϊόντα του. (Παρακαλώ, όποιον εκ παραδρομής μπορεί να λησμόνησα να αναφέρω, ας επικοινωνήσει μαζί μου για επανόρθωση.)

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους. Να ξέρετε ότι σας περιμένουμε και πάλι του χρόνου με ακόμη μεγαλύτερο κέφι για διασκέδαση και συμμετοχή!

Καλή Αποκριά και καλή Σαρακοστή σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου