Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Καλωσόρισμα από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Καλώς ήρθατε γονείς στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων!

Kύριος σκοπός του Συλλόγου μας είναι η δημιουργία και η εξέλιξη ενός σχολικού περιβάλλοντος όπου σε συνεργασία με δασκάλους και γονείς, η διαδικασία εκπαίδευσης και κοινωνικοποίησης των παιδιών θα γίνεται με τον πιο εποικοδομητικό & ευχάριστο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, ο Σύλλογος πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις, όπως επιμορφωτικά σεμινάρια, Χριστουγεννιάτικο παζάρι, κοπή πίτας, αποκριάτικο χορό, έκθεση βιβλίου, επισκέψεις σε θεατρικές παραστάσεις, φωτογράφιση μαθητών, χορό αποφοίτησης, βιβλίο αποφοίτων.

Μέσα από τις δράσεις αυτές και τη συνδρομή σας – υλικοτεχνική και οικονομική – έχουμε καταφέρει ως και σήμερα να εξασφαλίσουμε πρωινή επιστάτρια στο σχολείο, να εξοπλίσουμε το σχολείο με διαδραστικούς πίνακες, προτζέκτορες, κομπιούτερ κ.α., να βάψουμε τις αίθουσες του σχολείου και τους πίνακες, να αλλάξουμε κουρτίνες σε κάποιες αίθουσες, να επισκευάσουμε τους χάρτες, να δεντροφυτεύσουμε το σχολείο μας, κ.α.

Οι δράσεις του Συλλόγου στηρίζονται αποκλειστικά στη θετική ενέργεια και τον εθελοντισμό όλων μας! Επικοινωνήστε μαζί μας εάν επιθυμείτε να συνεισφέρετε σε κάποια από τις δράσεις ή τα προγράμματα. Μη διστάσετε, ακόμα και αν η φυσική σας παρουσία στο σχολείο ή σε συναντήσεις του Συλλόγου είναι αδύνατη. Μπορούμε μαζί να βρούμε τον τρόπο.

Είμαστε στη διάθεσή σας στα παρακάτω τηλέφωνα και e-mail για να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε προτάσεις σας για κάτι που θα σας ενδιέφερε να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στο Σχολείο μας!

Πέπη Παπαδοπούλου
6974851111- pepcmv@gmail.com
Αλέξης Πανουτσόπουλος
6971890878 – alexpan39@gmail.com
Πηνελόπη Πετσινού
6977010744 – amar86@otenet.gr
Πόπη Ασλανοπούλου
Λωρέττα Ατσωνίου
6947565257 –  loretta.ats@gmail.com
Βικτωρία Θεοφίλου
6937950751 – vkids@yahoo.com
Σάντρα Στράτου
6977277001 – irismarisanto@hotmail.com


Πολλές ευχές για μια δυναμική και δημιουργική σχολική χρονιά !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου