Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 20/12/2013. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                                                                                                                              

Βριλήσσια, 16 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπητοί Γονείς,

Η ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, έληξε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι δεν υπήρξαν αριθμητικά επαρκείς υποψηφιότητες και κατόπιν τούτου δεν θα διεξαχθούν εκλογές την 18η Δεκεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε.

Με βάση τις παραπάνω εξελίξεις, το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο κρίνει απαραίτητη τη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την οποία και συγκαλεί για την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στις 6μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Ως μοναδικό θέμα συζήτησης κατά την Συνέλευση τίθεται αυτό των υποψηφιοτήτων για τη διενέργεια εκλογών.

Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εφόσον το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει διάρκεια ενός έτους, ο σημαντικότερος ρόλος του θα είναι αυτός της εκπροσώπησης του Σχολείου μας στα σχετικά αρμόδια όργανα, καθώς και της ενημέρωσης για τις εξελίξεις κατά τη διαρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. 

Εάν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, εάν δηλαδή και πάλι δεν προκύψουν δέκα τουλάχιστον υποψήφιοι, δεν θα έχουμε προφανώς εκλογή, με όποιες δυσάρεστες δυσλειτουργίες αυτό προκαλέσει για το σχολείο και τους μαθητές, όπως τη διάλυση του Συλλόγου Γονέων γενικότερα.

Εκτιμούμε και πιστεύουμε στη θετική σας ανταπόκριση και συμμετοχή στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να παραμείνουμε εντός των σχολικών εξελίξεων.


Με εκτίμηση,

Το προσωρινό ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου