Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ..ΑΛΛΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ!!!ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλωσορίζουμε την άνοιξη με ένα βιβλίο, με παιχνίδι, δημιουργία, πολύ διασκέδαση και ...εκπλήξεις!!!

Τετάρτη 2/4 ως Σάββατο 5/4 και ώρες 9.30-14.00

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Η Έκθεση Βιβλίου πραγματοποιείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων όπως κάθε χρόνο (σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Ανεμολόγιο» και θα λειτουργήσει ανταλλακτήριος πάγκος βιβλίων.

Παράλληλα συγκεντρώνουμε παιχνίδια και βιβλία για να δοθούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Σάββατο 5 Απριλίου 2014


Παράλληλα με την Έκθεση Βιβλίου θα έχουμε δραστηριότητες για γονείς και παιδιά:

  9.30-14.00 - Bazaar χειροποίητων αντικειμένων από μαμάδες του σχολείου μας (λαμπάδες, κοσμήματα, γλυκίσματα κλπ.)
10.30-11.30 - Φέρνουμε ένα μικρό αρωματικό φυτό και φυτεύουμε στο σχολείο μας  
11.00-12.00 - Φυσικές επιστήμες και πειράματα με τον Dr Peiramatix
12.00-13.00 - Ζαχαροπλαστική ...μυρίζει κουλουράκια!!!
10.00-11.00 - Face painting με ανοιξιάτικα σχέδια
12.00-13.00 - Ζωγραφική αυγών και πασχαλινές κατασκευές
11.30-13-30 - Εκπλήξεις για τις μαμάδες!!!
10.00-14.00 - Εικαστική πινελιά στην αυλή του σχολείου μας με yarn bombing

Το κυλικείο μας θα είναι ανοιχτό με καφέ, ποτά και λιχουδιές!!!

ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΦΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σας περιμένουμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε όλους στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 – 16:00. Με πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά, bazaar για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, φαγητό, ποτό και πολύ χορό, αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλος. Ο Άγιος Βασίλης θα μας επισκεφτεί και θα πάρει τα γράμματα των μαθητών του σχολείου μας. Θα παίξουμε σκάκι, πιάνο, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα, θα φτιάξουμε ελατάκια – ρομποτάκια, θα κάνουμε πειράματα φυσικής, θα μεταφερθούμε στη σχολή του Hogwarts, θα φτιάξουμε γλυκά και πολλά πολλά ακόμη. Σημειώστε την ημερομηνία, βάλτε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε να περάσουμε παρέα μία ημέρα χαράς και διασκέδασης σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.
Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.
Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολείου.  Τα παιδιά μ…