Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Πρόσκληση για συμμετοχή - προσφορές για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι


Αγαπημένοι μας γονείς,

Οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας έχουν ήδη ξεκινήσει. Ως γνωστόν, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 7 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Όπως ξέρετε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι διοργανώνεται κάθε χρόνο με σκοπό να σκορπίσει το εορταστικό κλίμα στους μεγάλους και μικρούς φίλους του σχολείου μας, να ενισχύσει έναν φιλανθρωπικό σκοπό και να φέρει έσοδα στο ταμείο του Συλλόγου Γονέων, ώστε να είναι δυνατόν να συνεχίσει τη δημιουργική δραστηριότητά του. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι τομείς που μπορεί κανείς να βοηθήσει ανάλογα με τις δυνατότητές του είναι:

Α) Χρειάζονται εθελοντές για να βοηθήσουν στην οργάνωση της γιορτής το Σάββατο που θα γίνει ο στολισμός του σχολικού χώρου και την Κυριακή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη για την οργάνωση της εκδήλωσης, κυρία Βικτορία Θεοφίλου, στο 6937950751 (μετά τις 15.30) ή στο e-mail: vkids@yahoo.com ή ενημερώστε το σύνδεσμο της τάξης σας για την πρόθεση συμμετοχής σας.

Β)Χρειαζόμαστε τις προσφορές σας για τον μπουφέ της εκδήλωσης.

Από τους γονείς των Α, Β, Γ τάξεων περιμένουμε κάποια προσφορά σε φαγητό ή γλυκό, ενώ από τους γονείς των Δ, Ε, Στ’ τάξεων αναψυκτικά, χυμούς ή μπύρες (για τους γονείς).

Επίσης θα ήταν ευπρόσδεκτη  μια προσφορά σε κρασί και σε μαλακά ζαχαρωτά σε σακουλάκια (γκοφρετάκια, καραμελίτσες, mash mellows –όχι όμως σκληρές καραμέλες).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη για την οργάνωση της εκδήλωσης, κυρία Βικτορία Θεοφίλου, στο 6937950751 (μετά τις 15.30) ή στο e-mail: vkids@yahoo.com ή ενημερώστε το σύνδεσμο της τάξης σας για την πρόθεση συμμετοχής σας.
Τα προσφερόμενα είδη θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής 7/12/2014 στο σχολείο.

Γ) Αν κάποιος έχει κάποια μεγάλη ομπρέλα ή κιόσκι που θα μπορούσε να το διαθέσει την ημέρα του παζαριού σε περίπτωση που βρέχει, παρακαλώ ενημερώστε μας.

Δ)Παράλληλα με το παζάρι θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν αρκετά δώρα ώστε να υπάρχουν και περισσότεροι τυχεροί! 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κυρία Μαρί Μίχα στο 6944988740, υπεύθυνη για την λαχειοφόρο,  αν κάποιος μπορεί να προσφέρει κάποιο δώρο ή γνωρίζει κάποια επιχείρηση στην περιοχή μας η οποία μπορεί να μας προσφέρει κάποιο δώρο ή υπηρεσία (καταστήματα ρούχων, κομμωτήρια, εστιατόρια κλπ.)


 Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των διαφόρων δραστηριοτήτων  του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου