Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόσκληση για συμμετοχή - προσφορές για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι


Αγαπημένοι μας γονείς,

Οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας έχουν ήδη ξεκινήσει. Ως γνωστόν, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 7 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Όπως ξέρετε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι διοργανώνεται κάθε χρόνο με σκοπό να σκορπίσει το εορταστικό κλίμα στους μεγάλους και μικρούς φίλους του σχολείου μας, να ενισχύσει έναν φιλανθρωπικό σκοπό και να φέρει έσοδα στο ταμείο του Συλλόγου Γονέων, ώστε να είναι δυνατόν να συνεχίσει τη δημιουργική δραστηριότητά του. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι τομείς που μπορεί κανείς να βοηθήσει ανάλογα με τις δυνατότητές του είναι:

Α) Χρειάζονται εθελοντές για να βοηθήσουν στην οργάνωση της γιορτής το Σάββατο που θα γίνει ο στολισμός του σχολικού χώρου και την Κυριακή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη για την οργάνωση της εκδήλωσης, κυρία Βικτορία Θεοφίλου, στο 6937950751 (μετά τις 15.30) ή στο e-mail: vkids@yahoo.com ή ενημερώστε το σύνδεσμο της τάξης σας για την πρόθεση συμμετοχής σας.

Β)Χρειαζόμαστε τις προσφορές σας για τον μπουφέ της εκδήλωσης.

Από τους γονείς των Α, Β, Γ τάξεων περιμένουμε κάποια προσφορά σε φαγητό ή γλυκό, ενώ από τους γονείς των Δ, Ε, Στ’ τάξεων αναψυκτικά, χυμούς ή μπύρες (για τους γονείς).

Επίσης θα ήταν ευπρόσδεκτη  μια προσφορά σε κρασί και σε μαλακά ζαχαρωτά σε σακουλάκια (γκοφρετάκια, καραμελίτσες, mash mellows –όχι όμως σκληρές καραμέλες).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη για την οργάνωση της εκδήλωσης, κυρία Βικτορία Θεοφίλου, στο 6937950751 (μετά τις 15.30) ή στο e-mail: vkids@yahoo.com ή ενημερώστε το σύνδεσμο της τάξης σας για την πρόθεση συμμετοχής σας.
Τα προσφερόμενα είδη θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής 7/12/2014 στο σχολείο.

Γ) Αν κάποιος έχει κάποια μεγάλη ομπρέλα ή κιόσκι που θα μπορούσε να το διαθέσει την ημέρα του παζαριού σε περίπτωση που βρέχει, παρακαλώ ενημερώστε μας.

Δ)Παράλληλα με το παζάρι θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν αρκετά δώρα ώστε να υπάρχουν και περισσότεροι τυχεροί! 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κυρία Μαρί Μίχα στο 6944988740, υπεύθυνη για την λαχειοφόρο,  αν κάποιος μπορεί να προσφέρει κάποιο δώρο ή γνωρίζει κάποια επιχείρηση στην περιοχή μας η οποία μπορεί να μας προσφέρει κάποιο δώρο ή υπηρεσία (καταστήματα ρούχων, κομμωτήρια, εστιατόρια κλπ.)


 Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των διαφόρων δραστηριοτήτων  του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.
Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.
Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολείου.  Τα παιδιά μ…

Σας περιμένουμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε όλους στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 – 16:00. Με πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά, bazaar για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, φαγητό, ποτό και πολύ χορό, αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλος. Ο Άγιος Βασίλης θα μας επισκεφτεί και θα πάρει τα γράμματα των μαθητών του σχολείου μας. Θα παίξουμε σκάκι, πιάνο, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα, θα φτιάξουμε ελατάκια – ρομποτάκια, θα κάνουμε πειράματα φυσικής, θα μεταφερθούμε στη σχολή του Hogwarts, θα φτιάξουμε γλυκά και πολλά πολλά ακόμη. Σημειώστε την ημερομηνία, βάλτε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε να περάσουμε παρέα μία ημέρα χαράς και διασκέδασης σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.