Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Καλωσόρισμα - Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων

Αγαπητοί μας γονείς, 

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων και να σας προσκαλέσουμε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:00 μ.μ. που θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, με θέματα: 

- Καλωσόρισμα Γονέων και Κηδεμόνων
- Απολογισμός του Δ.Σ. για την προηγούμενη σχολική χρονιά
- Σχεδιασμός νέων δράσεων για την τρέχουσα σχολική χρονιά
- Οργάνωση απογευματινών δραστηριοτήτων
- Ορισμός συνδέσμων των τάξεων
- Συζήτηση για τη σχολική χρονιά (προβληματισμοί, προτάσεις, ιδέες, κ.τ.λ.)

Σας υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με το καταστατικό για την ύπαρξη απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/3 των ταμειακά εντάξει μελών, διαφορετικά η ΓΣ θα επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, την ίδια ώρα και στον παραπάνω τόπο, με όσα μέλη προσέλθουν.
 

Λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα την μείωση στην φετινή ετήσια συνδρομή για το Σύλλογο από 15,00 € στα 10,00 € ανά οικογένεια, όπως και την απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής της συνδρομής στις τρίτεκνες οικογένειες του σχολείου μας.
 

Η ετήσια συνδρομή για την επιστάτρια παραμένει στα 15,00 ευρώ ανά οικογένεια.
 

Τα ποσά αυτό μπορείτε να τα εξοφλήσετε παραδίνοντάς τα σε φάκελο πάνω στον οποίο θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η τάξη/εις του/των παιδιού/ών σας και να δοθεί στην ταμία του συλλόγου μας κα Αφροδίτη Τσαμπά ή στην επιστάτρια του σχολείου μας Κα Αγγελική Στράτου, μέχρι τις 30/9/2015.

Η συμμετοχή και η βοήθεια σας στο έργο του Συλλόγου είναι πολύ σημαντική και ευχόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία και αυτή τη χρονιά.

15/9/2015

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου