Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010

Παρουσίαση έργων ζωγραφικής των παιδιών μας

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης σε συνεργασία με τα Γραφεία Πολιτιστικών Θεμάτων της Α΄ και Β΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθηνών,  Π.Ε. και Διεύθυνσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής, οργανώνει πρόγραμμα εικαστικής έκφρασης, με θέμα «Το δικαίωμα του παιδιού στην έκφραση. Θέλω να …», στο οποίο θα συμμετάσχει και το δικό μας σχολείο.

Τα τμήματα του Ολοήμερου Σχολείου μας, με το συντονισμό των υπεύθυνων δασκάλων, κυρίας Βίκυς Τόττα και κυρίας Ρούλας  Σδόγγου, στις 17 Απριλίου 2010 από τις 6μ.μ. ως τις 8μ.μ. θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων ζωγραφικής που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα αυτό. Να σημειώσουμε ότι έργα των παιδιών του σχολείου μας διακρίθηκαν σε περσινό αντίστοιχο πρόγραμμα.

Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστούν έργα και κατασκευές των παιδιών της Γ' δημοτικού, με την επιμέλεια των δασκάλων τους, κυρίας Γιώτας Παρασκευοπούλου και κυρίας Χρύσας Καρατσάλου. Την παρουσίαση των έργων ζωγραφικής, το μπουφέ και το στολισμό του χώρου θα επιμεληθεί η κυρία Βίκυ Τόττα. Την εκδήλωση θα ενισχύσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και με εδέσματα των μελών του Συλλόγου.

Όσα από τα μέλη μας επιθυμούν να προσφέρουν τις γλυκές ή αλμυρές δημιουργίες τους, με θέμα «Ξεχασμένες Γεύσεις», θα πρέπει να τις παραδώσουν στην κυρία Τόττα το Σάββατο μεταξύ 12 και 2μ.μ. ώστε να έχει χρόνο για τον στολισμό του μπουφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου