Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Σεμινάριο Διατροφής 9/4/2011Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ανοιχτή Ομιλία - Συζήτηση με θέμα «Σκέφτομαι και τρώω», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 11.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.

Θα πληροφορηθούμε σχετικά με τη σωστή ισορροπημένη διατροφή ανά στάδιο ζωής, θα δοθούν  συμβουλές για τον έλεγχο βάρους και την ανάγνωση των ετικετών τροφίμων καθώς επίσης και για τις νέες τάσεις στη διατροφή.

Ομιλητής είναι ο κ. Χρύσου Γιάννης, διαιτολόγος, ιδρυτικό στέλεχος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ  . Σκοπός του είναι να συμβάλλει στη χάραξη μιας νέας διατροφικής πορείας στην Ελλάδα - σε συνεργασία με επιστήμονες υγείας, αλλά και τη βιομηχανία τροφίμων  - με απώτερο σκοπό τη βελτίωση του επιπέδου διατροφής και υγείας μας.

Ο κύριος Γιάννης Χρύσου γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής. Ήταν επιστημονικός συνεργάτης της ενδοκρινολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ερυθρού Σταυρού και υπεύθυνος του εξωτερικού ιατρείου παχυσαρκίας. Σε τακτική βάση προσφέρει τις γνώσεις του μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου