Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα για τα παιδιά μας - 11/12/11


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
“Στο Εργαστήρι του Άι-Βασίλη”

Στα πλαίσια των ημερών των Χριστουγέννων, σας προτείνουμε μια εκδήλωση για τα παιδιά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2011, στο χώρο του σχολείου μας από τη θεατρική ομάδα του “ΛΩΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ”.
Περιλαμβάνει τρία στάδια :

Α) “TA ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙΑ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ” (διαδραστική αφήγηση παραμυθιού)
O Αι Βασίλης και το ξωτικό των Χριστουγέννων χρησιμοποιώντας τη διαδραστική τεχνική της αφήγησης με στοιχεία κουκλοθέατρου, θα διηγηθούν στα παιδιά ένα αστείο, τρυφερό και πρωτότυπο παραμύθι, που εξυμνεί την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Β) “ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ” (θεατρικό παιχνίδι)
Mε αφορμή το παραμύθι, τα παιδιά θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και θα ανακαλύψουν την αξία της ανιδιοτελούς προφοράς μέσα από τη μοναδική βιωματική εμπειρία που προσφέρει το θεατρικό παιχνίδι.

Γ) “ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ” (καλλιτεχνικό εργαστήρι)
Τα παιδιά, με μια όμορφη ομαδική εργασία, θα εμπνευστούν και θα δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα αντικείμενα με ανακυκλωμένα υλικά.

Διάρκεια 1 ώρα και 15 λεπτά
Ηλικίες   4 – 8 ετών
Τιμή εισιτηρίου 4 ευρώ το άτομο
Ωρα έναρξης 11.00 π.μ.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, παραδίδοντας την αντίστοιχη αίτηση μαζί με το ανάλογο ποσό στην Κα Π.Παπαδοπούλου (τηλ.6974851111) , ώστε να προγραμματίσουμε την παράσταση.

                                                                Με εκτίμηση,
                                                               
Το Διοικητικό Συμβούλιο

  

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ ....................................................................................................................
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.....................................................................................................................
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ............ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου