Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 2011- Θα είμαστε όλοι εκεί!


Αγαπημένοι μας γονείς,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Κυριακή 4/12/2011 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του σχολείου μας!!

Πριν το Παζάρι θα πραγματοποιηθούν 2 Εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών-Κατασκευών, ημέρα Σάββατο, 19 και 26/11/2011, στις 10.30 π.μ. στο χώρο του σχολείου.

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν συμμετέχοντας στην εορταστική προετοιμασία, φτιάχνοντας κατασκευές για τους πάγκους της γιορτής !
(Κάθε παιδάκι ας έχει μαζί του ψαλιδάκι και κόλλα).

Είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε τέλεια συμμετέχοντας όλοι στη διοργάνωση!!!

Δηλώστε εθελοντική συμμετοχή στα παρακάτω :
•             Δίωρες βάρδιες για τους πάγκους-οργάνωση παιχνιδιών-μπουφέ-λοταρία κ.α.
•             Μαγειρέματα, μπουφές αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων.
•             Μπαμπάδες για τις ψησταριές.
Παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα το σύνδεσμό σας για την πρόθεση συμμετοχής σας.

Όσα παιδιά επιθυμούν να ενισχύσουν το παζάρι, με κάποια δικιά τους κατασκευή ή φέρνοντας κάποιο αντικείμενο σε καλή κατάσταση (μεταχειρισμένο ή μη), για τον Πάγκο Φιλανθρωπίας, παρακαλούμε να τα συγκεντρώσουν μέχρι το Σάββατο 3/12, ώρα 10.30 π.μ. στο χώρο του σχολείου μας, ημέρα στολισμού για το παζάρι.

Όσοι γονείς επιθυμούν να παρουσιάσουν χειροποίητες δημιουργίες, συμμετέχοντας με πάγκο (προς  ενοικίαση) μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας,  τηλ. 6974851111.

Όσα παιδιά επιθυμούν τη μέρα του παζαριού να παρουσιάσουν - ατομικά ή και ομαδικά με τους φίλους/ες τους -  κάποιο δρώμενο / χορευτικό / κατασκευή / μουσική / χορό κ.ά., να παραδώσουν συμπληρωμένη την αντίστοιχη αίτηση με τα παρακάτω στοιχεία στην κα Αγγελική.

Ονοματεπώνυμο
Τάξη
Δρώμενο συμμετοχής-
Τηλέφωνο
                                                                                                               
Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ, τον σύνδεσμο της τάξης σας ή στείλτε email στο 5odimotikovrilissia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου