Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 5ου Δημοτικού - Κάθε χρόνο και καλύτερο!


Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων θέλω να αφιερώσω δυο αράδες στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας, που έχει γίνει πια θεσμός στα Βριλήσσια. Που κάθε χρόνο ξεκινάμε από νωρίς για να το οργανώσουμε, με κέφι πάντα και καλή διάθεση, με αγωνία και άγχος αν θα ανταπεξέλθουμε για άλλη μια χρονιά, με μεγάλη επιθυμία να προσφέρουμε στο σχολείο των παιδιών μας υλικά αλλά  και στα ίδια τα παιδιά μας μαθαίνοντας τους τη συμμετοχή και τη συνεργασία στην πράξη και όχι στα λόγια.

Με συγκινεί αφάνταστα το γεγονός ότι κάθε χρόνο τα καταφέρνουμε. Και πολύ καλά. Και κάθε χρόνο και καλύτερα. Παρά τα εμπόδια και τις μικροανατροπές. Όλοι μαζί. Οι γονείς του Συλλόγου, οι αγαπημένοι μας συνδημότες, οι γενναιόδωροι χορηγοί μας κάνουν τις γιορτές των Χριστουγέννων να φαίνονται κάθε χρόνο λίγο πιο μαγικές.

Χωρίς περισσότερα λόγια θέλω εδώ εκ μέρους του Συλλόγου να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού μας:

Τα μέλη του Συλλόγου μας που αφιέρωσαν πολλές – πάρα πολλές- ώρες από τον ελεύθερο ή μη χρόνο τους για την προετοιμασία, την οργάνωση και την πραγματοποίηση του Παζαριού, τους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους, το 4ο σύστημα προσκόπων που απασχόλησε δημιουργικά τα παιδιά, το βιβλιοπωλείο Κοραής και τη συγγραφέα Γιώτα Αλεξάνδρου για την εμπνευσμένη παρουσίαση του βιβλίου «Οι νταήδες του βυθού», τους χορηγούς μας: Pizza Fan, Απολλώνιο, Smartec, Cretland, Ragazzino, ΜπαρμπαΘωμάς, Γ. Μαρτάκης (ας με συγχωρέσουν όσοι ξεχνάω – ή ας στείλουν ένα email, βρε αδερφέ!).

Σας ευχαριστούμε θερμά. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους!

Βασιλική Τέφα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου