Καλώς ορίσατε στο 1ο blog του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Σχολείου, τις διάφορες εκδηλώσεις και φυσικά να στέλνετε τις ιδέες, τις απόψεις και τα παράπονά σας.
RSS

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Μουσική Βραδιά των Συλλόγων Γονέων Βριλησσίων στις 23/12, 6-9μμ, στην Αίθουσα Μουσών, Κισσάβου 11

Αγαπητοί φίλοι Γονείς

Η Ένωση Γονέων,  οι Διευθυντές και οι αρμόδιοι καθηγητές των Γυμνασίων και Λυκείων, καθώς και η Πρόεδρος της Β σχολικής επιτροπής, κ. Ζωή Κουβαρά συνδιοργάνωσαν και σας καλούν σε μουσική εκδήλωση με την ευκαιρία των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Αρκετοί μαθητές  από τα σχολεία μας, εκδήλωσαν ενδιαφέρον, θα συμμετάσχουν, αλλά και θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτή τη μουσική Βραδιά με πολύμορφο και πολυσύνθετο ρεπερτόριο, στην οποία θα γνωρίσουμε και θα απολαύσουμε το μουσικό ταλέντο τους.
Είναι μια καλή αφορμή να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και να δημιουργηθεί σχολική δράση  με συνεργασίες μαθητών από διαφορετικά σχολεία των Βριλησσίων.

Χαρά μας  θα είναι  να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε και να προσκαλέσετε  και  εκ μέρους της Ένωσης Γονέων όλους τους γονείς μέλη σας, σε μια ευκαιρία να δούμε, να ενθαρρύνουμε και να  χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας , όλοι μαζί δάσκαλοι, τοπικοί παράγοντες και γονείς.
 Σας Περιμένουμε!

Για το  Διοικητικό  Συμβούλιο της 
 Ένωσης  Γονέων  Βριλησσίων
Αντώνης Πετρόπουλος   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου