Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 2011-2012 - Μια εκδήλωση που θα αφήσει εποχή!


Ήταν μια εκπληκτική εκδήλωση, η πιο ταιριαστή κορύφωση για να ολοκληρωθεί μια εξαιρετικής ποιότητας εκπαιδευτική χρονιά. Σε ένα πρόγραμμα δυόμιση ωρών τα εκτάκια μας ξετύλιξαν τα ταλέντα και τα χαρίσματά τους μπροστά μας, άλλοτε αφήνοντάς μας άφωνους, άλλοτε δημιουργώντας μας συγκίνηση και άλλοτε κάνοντας μας να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Τι να πει κανείς για τα βραβευμένα ταλέντα των Γαλλικών και τον ξεκαρδιστικό Οδυσσέα τους, για τους εξαιρετικούς αυτοσχεδιασμούς των Όρνιθων,  για την εκπληκτική ερμηνεία του Μήτρου αλλά και τα ξεφτέρια της κυρα-Δασκάλας μας; Τα μουσικά μας ταλέντα μάς συγκίνησαν για άλλη μια φορά με τις επιδόσεις τους σε τραγούδι, πιάνο και κιθάρα και οι μικροί λογογράφοι μας κέρδισαν το χειροκρότημά μας με την αξία τους.

Παρόλη την αγωνία μας για την επάρκεια των συμμετοχών, οι γονείς-μέλη μας έβγαλαν για μία ακόμη φορά το Σύλλογό μας ασπροπρόσωπο, με την γενναιόδωρη συμμετοχή τους στον μπουφέ της εκδήλωσης, όπως ο καθένας μπορούσε.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τη διευθύντριά μας για τη στήριξή της για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Να ευχαριστήσουμε τους εξαίρετους εκπαιδευτικούς μας, διότι χωρίς τη διαρκή συνδρομή και καθοδήγηση τους  οι δυνατότητες των παιδιών μας δεν θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με τόσο αποδοτικό τρόπο.

Τέλος, να ευχηθούμε στα εκτάκια μας να συναντήσουν στη σχολική διαδρομή τους κι άλλους εκπαιδευτικούς τόσο ικανούς  που να μπορούν να εκτιμήσουν τις ικανότητες, τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους και τόσο άξιους ώστε να μπορούν, συνεκτιμώντας τις ιδιαιτερότητές  τους,  να τα βοηθήσουν στα επόμενα έξι χρόνια να βρουν το καθένα την πορεία που πρέπει να χαράξει και μετά την ενηλικίωση.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου