Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 2011-2012 - Μια εκδήλωση που θα αφήσει εποχή!


Ήταν μια εκπληκτική εκδήλωση, η πιο ταιριαστή κορύφωση για να ολοκληρωθεί μια εξαιρετικής ποιότητας εκπαιδευτική χρονιά. Σε ένα πρόγραμμα δυόμιση ωρών τα εκτάκια μας ξετύλιξαν τα ταλέντα και τα χαρίσματά τους μπροστά μας, άλλοτε αφήνοντάς μας άφωνους, άλλοτε δημιουργώντας μας συγκίνηση και άλλοτε κάνοντας μας να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Τι να πει κανείς για τα βραβευμένα ταλέντα των Γαλλικών και τον ξεκαρδιστικό Οδυσσέα τους, για τους εξαιρετικούς αυτοσχεδιασμούς των Όρνιθων,  για την εκπληκτική ερμηνεία του Μήτρου αλλά και τα ξεφτέρια της κυρα-Δασκάλας μας; Τα μουσικά μας ταλέντα μάς συγκίνησαν για άλλη μια φορά με τις επιδόσεις τους σε τραγούδι, πιάνο και κιθάρα και οι μικροί λογογράφοι μας κέρδισαν το χειροκρότημά μας με την αξία τους.

Παρόλη την αγωνία μας για την επάρκεια των συμμετοχών, οι γονείς-μέλη μας έβγαλαν για μία ακόμη φορά το Σύλλογό μας ασπροπρόσωπο, με την γενναιόδωρη συμμετοχή τους στον μπουφέ της εκδήλωσης, όπως ο καθένας μπορούσε.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τη διευθύντριά μας για τη στήριξή της για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Να ευχαριστήσουμε τους εξαίρετους εκπαιδευτικούς μας, διότι χωρίς τη διαρκή συνδρομή και καθοδήγηση τους  οι δυνατότητες των παιδιών μας δεν θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με τόσο αποδοτικό τρόπο.

Τέλος, να ευχηθούμε στα εκτάκια μας να συναντήσουν στη σχολική διαδρομή τους κι άλλους εκπαιδευτικούς τόσο ικανούς  που να μπορούν να εκτιμήσουν τις ικανότητες, τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους και τόσο άξιους ώστε να μπορούν, συνεκτιμώντας τις ιδιαιτερότητές  τους,  να τα βοηθήσουν στα επόμενα έξι χρόνια να βρουν το καθένα την πορεία που πρέπει να χαράξει και μετά την ενηλικίωση.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.
Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.
Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολείου.  Τα παιδιά μ…

Τα πιο... ανοιξιάτικα Χριστούγεννα!

Ήταν μία ΥΠΕΡΟΧΗ ημέρα! 
Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Βριλησσίων τα είχε όλα: παιδικά εργαστήρια, φαγητό και ζεστό κρασί, παιχνίδι, χορό, Άγιο Βασίλη, μικρούς πιανίστες με μεγάλο ταλέντο, λαχειοφόρο αγορά, χριστουγεννιάτικο bazaar, έναν καταπληκτικό ήλιο, χαρά και πολλά χαμόγελα. 
Ο ανοιξιάτικος καιρός μας έκανε το χατήρι. Όλα κύλησαν καλά και η συμμετοχή παιδιών και γονέων ήταν μεγάλη. 
Το προαύλιο του σχολείου γέμισε τραπέζια φαγητού, Dj Set (ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξανδρο Χέντον), facepainting με την ευγενική χορηγία της Oriflame , χορευτές με την καθοδήγηση χορεύτριας από το Planet, ρεσιτάλ πιάνου από τον Χρήστο Γαλίτη και τους μαθητές του και κάλαντα από τους μαθητές του σχολείου. 

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων κάναμε τις αγορές μας από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar. 


Στον 1ο όροφο του σχολείου οι αίθουσες γέμισαν δραστηριότητες και εργαστήρια:

- Αγώνες σκάκι με την καθοδήγηση του Στάθη Γαζή
- Ρομποτικής από την ομάδα Ampersand
- Ζαχαροπλα…

Γιορτή Μητέρας – Ημέρα Χαράς, Διασκέδασης & Προσφοράς στο 5ο Δημοτικό Βριλησσίων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Βριλησσίων σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Mothers – Ημέρα Χαράς, Διασκέδασης & Προσφοράς» η οποία υλοποιείται στις 12 Μαΐου και ώρες 10:00 – 15:00. Με στόχο να μεταδώσουν στα παιδιά τις αρχές της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, οι γονείς του 5ου Δημοτικού Βριλησσίων μετατρέπουν για μία ημέρα το σχολείο σε χώρο γέλιου και ψυχαγωγίας, αλλά και σε χώρο στήριξης των ανθρωπιστικών οργανώσεων «ΤοΧαμόγελο του Παιδιού»καιPRAKSIS. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν θέατρο, να συμμετάσχουν σε παιχνίδια και εργαστήρια, να αγοράσουν βιβλία και να συγκεντρώσουν είδη για τις δύο οργανώσεις. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης «Mothers – Ημέρα Χαράς, Διασκέδασης & Προσφοράς» είναι το ακόλουθο:
10:30 - 11:30  «ΔΩΣ' ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ»  Η Εκπαιδευτικός και ΣυγγραφέαςΓιολάντα Τσορώνη – Γεωργιάδηζωντανεύει την ιστορία του ομώνυμου βιβλίου με πολλές δράσεις και παιχνίδια. Τα παιδιά ενώνουν τα χέρια και αποδεικνύουν πώς το μοίρασμα και η αλληλεγγύη κάνουν …