Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση του σχολείου (πειραγμένη!)


Σας ανακοινώνουμε ότι μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους, έχουν προγραμματιστεί  να γίνουν στο σχολείο μας οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Την Παρασκευή 8/6/12,  στις 10π.μ. η Δ’1 τάξη θα παρουσιάσει για το σχολείο τη θεατρική παράσταση Τενεκεδούπολη και η Ε’ τάξη θα παρουσιάσει στα Γαλλικά την παρωδία της Οδύσσειας Με λένε Οδυσσέα
Τις παραστάσεις μπορούν να παρακολουθήσουν και οι γονείς των μαθητών που παίρνουν μέρος σε αυτές.

2. Τη Δευτέρα 11/6/12  στις 9π.μ. οι μαθητές του σχολείου μας θα παρουσιάσουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Τους χορούς μπορούν να παρακολουθήσουν και οι γονείς των μαθητών μας. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης οι γονείς που επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν το μουσείο μας.

3. Την Τετάρτη 13/6/12 στις 9π.μ. η Στ’ τάξη αποχαιρετά το σχολείο (εκδήλωση για τους μαθητές). 

Αυτή η εκδήλωση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα το απόγευμα στις 18.30 για όλους, μαθητές, γονείς και δασκάλους,  στα πλαίσια του καθιερωμένου Πάρτι Λήξης της σχολικής χρονιάς που οργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογός Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. 
Να μη λείψει κανείς,  θα ξεφαντώσουμε μέχρι τα μεσάνυχτα!!!

4. Την Πέμπτη 14/6/12 στις 8.30π.μ. θα δοθούν οι τίτλοι  προόδου και αντίγραφα των τίτλων σπουδών και οι μαθητές  θα αποχωρήσουν. Το ολοήμερο σχολείο δεν θα λειτουργήσει.
  

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου