Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση του σχολείου (πειραγμένη!)


Σας ανακοινώνουμε ότι μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους, έχουν προγραμματιστεί  να γίνουν στο σχολείο μας οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Την Παρασκευή 8/6/12,  στις 10π.μ. η Δ’1 τάξη θα παρουσιάσει για το σχολείο τη θεατρική παράσταση Τενεκεδούπολη και η Ε’ τάξη θα παρουσιάσει στα Γαλλικά την παρωδία της Οδύσσειας Με λένε Οδυσσέα
Τις παραστάσεις μπορούν να παρακολουθήσουν και οι γονείς των μαθητών που παίρνουν μέρος σε αυτές.

2. Τη Δευτέρα 11/6/12  στις 9π.μ. οι μαθητές του σχολείου μας θα παρουσιάσουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Τους χορούς μπορούν να παρακολουθήσουν και οι γονείς των μαθητών μας. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης οι γονείς που επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν το μουσείο μας.

3. Την Τετάρτη 13/6/12 στις 9π.μ. η Στ’ τάξη αποχαιρετά το σχολείο (εκδήλωση για τους μαθητές). 

Αυτή η εκδήλωση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα το απόγευμα στις 18.30 για όλους, μαθητές, γονείς και δασκάλους,  στα πλαίσια του καθιερωμένου Πάρτι Λήξης της σχολικής χρονιάς που οργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογός Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. 
Να μη λείψει κανείς,  θα ξεφαντώσουμε μέχρι τα μεσάνυχτα!!!

4. Την Πέμπτη 14/6/12 στις 8.30π.μ. θα δοθούν οι τίτλοι  προόδου και αντίγραφα των τίτλων σπουδών και οι μαθητές  θα αποχωρήσουν. Το ολοήμερο σχολείο δεν θα λειτουργήσει.
  

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.
Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.
Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολείου.  Τα παιδιά μ…

Τα πιο... ανοιξιάτικα Χριστούγεννα!

Ήταν μία ΥΠΕΡΟΧΗ ημέρα! 
Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Βριλησσίων τα είχε όλα: παιδικά εργαστήρια, φαγητό και ζεστό κρασί, παιχνίδι, χορό, Άγιο Βασίλη, μικρούς πιανίστες με μεγάλο ταλέντο, λαχειοφόρο αγορά, χριστουγεννιάτικο bazaar, έναν καταπληκτικό ήλιο, χαρά και πολλά χαμόγελα. 
Ο ανοιξιάτικος καιρός μας έκανε το χατήρι. Όλα κύλησαν καλά και η συμμετοχή παιδιών και γονέων ήταν μεγάλη. 
Το προαύλιο του σχολείου γέμισε τραπέζια φαγητού, Dj Set (ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξανδρο Χέντον), facepainting με την ευγενική χορηγία της Oriflame , χορευτές με την καθοδήγηση χορεύτριας από το Planet, ρεσιτάλ πιάνου από τον Χρήστο Γαλίτη και τους μαθητές του και κάλαντα από τους μαθητές του σχολείου. 

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων κάναμε τις αγορές μας από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar. 


Στον 1ο όροφο του σχολείου οι αίθουσες γέμισαν δραστηριότητες και εργαστήρια:

- Αγώνες σκάκι με την καθοδήγηση του Στάθη Γαζή
- Ρομποτικής από την ομάδα Ampersand
- Ζαχαροπλα…

Γιορτή Μητέρας – Ημέρα Χαράς, Διασκέδασης & Προσφοράς στο 5ο Δημοτικό Βριλησσίων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Βριλησσίων σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Mothers – Ημέρα Χαράς, Διασκέδασης & Προσφοράς» η οποία υλοποιείται στις 12 Μαΐου και ώρες 10:00 – 15:00. Με στόχο να μεταδώσουν στα παιδιά τις αρχές της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, οι γονείς του 5ου Δημοτικού Βριλησσίων μετατρέπουν για μία ημέρα το σχολείο σε χώρο γέλιου και ψυχαγωγίας, αλλά και σε χώρο στήριξης των ανθρωπιστικών οργανώσεων «ΤοΧαμόγελο του Παιδιού»καιPRAKSIS. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν θέατρο, να συμμετάσχουν σε παιχνίδια και εργαστήρια, να αγοράσουν βιβλία και να συγκεντρώσουν είδη για τις δύο οργανώσεις. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης «Mothers – Ημέρα Χαράς, Διασκέδασης & Προσφοράς» είναι το ακόλουθο:
10:30 - 11:30  «ΔΩΣ' ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ»  Η Εκπαιδευτικός και ΣυγγραφέαςΓιολάντα Τσορώνη – Γεωργιάδηζωντανεύει την ιστορία του ομώνυμου βιβλίου με πολλές δράσεις και παιχνίδια. Τα παιδιά ενώνουν τα χέρια και αποδεικνύουν πώς το μοίρασμα και η αλληλεγγύη κάνουν …