Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών 2012
Tο Σάββατο 17/11/2012 στις 10.00 π.μ.  θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του σχολείου τα εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών.
Τα παιδιά θα διασκεδάσουν συμμετέχοντας στην εορταστική προετοιμασία, φτιάχνοντας κατασκευές για τους πάγκους της γιορτής !

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, Α΄τάξης διακοσμούν χριστουγεννιάτικα πήλινα γλαστράκια. Παρακαλούμε τους γονείς των παιδιών αυτών να παραμείνουν μαζί τους για βοήθεια κατά την διάρκεια των κατασκευών και ας έχουν μαζί τους ένα ή δύο πήλινα γλαστράκια –μικρού ή μεσαίου μεγέθους- και ψαλιδάκι.

Τα παιδιά της Β΄τάξης, θα κατασκευάσουν φωτογραφοθήκη από θήκη CD. Παρακαλούνται τα παιδιά να έχουν μαζί τους πλαστικές θήκες από CD.

Τα παιδιά Γ΄, Δ΄τάξεων κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικα σουπλά δύο όψεων. Παρακαλούνται να έχουν μαζί τους ψαλιδάκι και όποια επιθυμούν να φέρουν χριστουγεννιάτικες εικόνες ή αυτοκόλλητα.

Τα παιδιά Ε΄, ΣΤ΄τάξεων δημιουργούν χριστ/κες κάρτες και ζωγραφιές οι οποίες τυπώνονται σε ποδιές μαγειρικής. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν ας έχουν μαζί τους ψαλιδάκι, μαρκαδόρους ή κηρομπογιές.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου