Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σημαντική ανακοίνωση για το πρόγραμμα του σχολείου

Σας ενημερώνουμε ότι για το μήνα Ιούνιο το σχολείο μας θα λειτουργήσει σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τη Δευτέρα 3/6/2013 στις 19.30 στην αυλή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους με τη συμμετοχή των μαθητών μας. Το πρωινό ωράριο δεν θα λειτουργήσει.

Την Τετάρτη 5/6/2013 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό επειδή οι εκπαιδευτικοί της περιφέρειάς μας θα πάρουν μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τους.

Την Παρασκευή 7/6/2013 στις 8.20 οι μαθητές του Β1 τμήματος θα παρουσιάσουν το δρώμενο «Οι 4 εποχές μέσα από το τραγούδι, το χορό και την ποίηση».

Την Τρίτη 11/6/2013 στις 8.20 οι μαθητές του Β2 τμήματος θα παρουσιάσουν στους γονείς τους το καινοτόμο πρόγραμμα που εκπονήθηκε στην τάξη με τίτλο «Άνθρωπος που δεν πεινάει, τι θα πει ψωμί δεν ξέρει». Στις 19.00 θα πραγματοποιήθεί στο χώρο του σχολείου μας η εκδήλωση για τον αποχαιρετισμό των μαθητών της ΣΤ τάξης.

Την Τετάρτη 12/6/2013 το σχολείο θα πραγματοποιήσει εντός του σχολικού ωραρίου εκδρομή για τους μαθητές στην κατασκήνωση «Ο Παράδεισος του παιδιού» στις Αφίδνες Αττικής. Το ολοήμερο σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.

Την Πέμπτη 13/6/2013 που εορτάζουμε την Ανάληψη του Κυρίου, το σχολείο μας δεν θα λειτουργήσει λόγω της τοπικής αργίας.

Την Παρασκευή 14/6/2013 στις 8.30 θα δοθούν οι τίτλοι προόδου και οι τίτλοι σπουδών στους μαθητές. Στη συνέχεια οι μαθητές θα αποχωρήσουν.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.
Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.
Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολείου.  Τα παιδιά μ…

Σας περιμένουμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε όλους στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 – 16:00. Με πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά, bazaar για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, φαγητό, ποτό και πολύ χορό, αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλος. Ο Άγιος Βασίλης θα μας επισκεφτεί και θα πάρει τα γράμματα των μαθητών του σχολείου μας. Θα παίξουμε σκάκι, πιάνο, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα, θα φτιάξουμε ελατάκια – ρομποτάκια, θα κάνουμε πειράματα φυσικής, θα μεταφερθούμε στη σχολή του Hogwarts, θα φτιάξουμε γλυκά και πολλά πολλά ακόμη. Σημειώστε την ημερομηνία, βάλτε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε να περάσουμε παρέα μία ημέρα χαράς και διασκέδασης σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.