Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 27/1/2014


ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 27ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014


Αγαπητοί Γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα πεπραγμένα της Γενικής Συνέλευσης της 27ης Ιανουαρίου.

Αρχικά σας ενημερώνουμε ότι υπήρξε μεγάλη προσέλευση γονέων και η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε. Το παρόν έδωσαν περισσότεροι από εβδομήντα (70) γονείς. Αυτό καταδεικνύει το ενδιαφέρον σας για τη σχολική μας κοινότητα.

Η διαδικασία της λήψης της απόφασης κύλησε ομαλά και σύντομα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, με τη συμβολή σας, εκπλήρωσε το μοναδικό του ρόλο, ο οποίος ήταν η ύπαρξη Διοικητικού Συμβουλίου στο Συλλόγο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Η απόφαση της πλειοψηφίας ήταν η ψήφος εμπιστοσύνης στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο (με 38 ψήφους) έναντι της πρότασης για νέες εκλογές (31 ψήφοι). Κατόπιν τούτου, αυτό ανακάλεσε την παραίτησή του και συνεχίζει απρόσκοπτα την πορεία του έως και το τέλος της θητείας του.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση και συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση

Το προσωρινό ΔΣ
Κλεοπάτρα Κυπαρισσίδου                       Αλεξία Ζιούλη
Γιώτα Μπουρλή                                            Τάσος Ματσαϊδώνης
Πηνελόπη Ασλανοπούλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σας περιμένουμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε όλους στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 – 16:00. Με πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά, bazaar για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, φαγητό, ποτό και πολύ χορό, αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλος. Ο Άγιος Βασίλης θα μας επισκεφτεί και θα πάρει τα γράμματα των μαθητών του σχολείου μας. Θα παίξουμε σκάκι, πιάνο, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα, θα φτιάξουμε ελατάκια – ρομποτάκια, θα κάνουμε πειράματα φυσικής, θα μεταφερθούμε στη σχολή του Hogwarts, θα φτιάξουμε γλυκά και πολλά πολλά ακόμη. Σημειώστε την ημερομηνία, βάλτε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε να περάσουμε παρέα μία ημέρα χαράς και διασκέδασης σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.
Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.
Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολείου.  Τα παιδιά μ…