Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαθητική Φωτογράφιση 2013-2014


Αγαπημένοι μας γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η φωτογράφιση των παιδιών μας θα πραγματοποιηθεί στις εξής ημερομηνίες:
      Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 για την α’ και ε’ τάξη
      Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 για την γ’ και δ’ τάξη
      Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 για την β’ και στ’ τάξη.

Φέτος το υλικό που θα παραδοθεί στους μαθητές/τριες των α’,β’,γ’,δ’ & ε’ τάξεων είναι:

  • Μία φωτογραφία ατομική διαστάσεως 20Χ25
  • Μία φωτογραφία ομαδική διαστάσεως 15Χ21
  • 4 έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου
  • Ένα photo slide show.

Στους μαθητές/τριες της στ’ τάξης θα παραδοθεί:

  • Μία φωτογραφία ατομική διαστάσεως 20Χ25
  • Μία φωτογραφία ομαδική διαστάσεως 15Χ21
  • 4 έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου
  • Ένα photo slide show πλαισιωμένο με μουσική (σύνθεση και επιμέλεια) του Ν. Σιδερή, με συνεντεύξεις από τα παιδιά και τους δασκάλους τους ως αναμνηστικό, που θα δημιουργηθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Για το καλύτερο αποτέλεσμα των φωτογραφιών παρακαλούμε τα παιδιά την ημέρα της φωτογράφισης να αποφύγουν να φορέσουν πολύ ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Το κόστος της φωτογράφισης ανέρχεται στο ποσό των 7€ για κάθε παιδί. Το ανάλογο ποσό μπορείτε να το παραδίδετε σε φάκελο με το ονοματεπώνυμο του παιδιού, στην κα Πόπη Ασλανοπούλου, ή στην κα Σάντρα Στράτου ή στην κα Αγγελική. Όποιος γονιός δεν επιθυμεί να πάρει μέρος το παιδί του στη φωτογράφιση, να ενημερώσει την κα Σάντρα Στράτου στο τηλέφωνο: 6977277001

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σας περιμένουμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε όλους στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 – 16:00. Με πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά, bazaar για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, φαγητό, ποτό και πολύ χορό, αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλος. Ο Άγιος Βασίλης θα μας επισκεφτεί και θα πάρει τα γράμματα των μαθητών του σχολείου μας. Θα παίξουμε σκάκι, πιάνο, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα, θα φτιάξουμε ελατάκια – ρομποτάκια, θα κάνουμε πειράματα φυσικής, θα μεταφερθούμε στη σχολή του Hogwarts, θα φτιάξουμε γλυκά και πολλά πολλά ακόμη. Σημειώστε την ημερομηνία, βάλτε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε να περάσουμε παρέα μία ημέρα χαράς και διασκέδασης σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.
Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.
Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολείου.  Τα παιδιά μ…