Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

Ενημέρωση για τους γονείς

Προ τετραετίας που χάλασαν οι υπολογιστές του Εργαστηριού Πληροφορικής που ο Σύλλογος δημιούργησε για τους μαθητές του σχολείου μας, η τράπεζα ALPHA BANK μας χορήγησε πέντε υπολογιστές τύπου HEWLET PACKARD HP E-PC  (UNISYSTEMS).

Προ διετίας περίπου μας χάλασαν τρεις από αυτούς τους υπολογιστές, και ο κ. Νεκτάριος Πελεκάνος της τράπεζας ALPHA BANK, κατάστημα  Αγίων Αναργύρων, μας αντικατέστησε δύο και μας επιδιόρθωσε έναν.

Πρόσφατα, μας χάλασε ο δίσκος ενός υπολογιστή του εργαστηρίου, και ο κ. Νεκτάριος Πελεκάνος  μας αντικατέστησε αμέσως το δίσκο!

Για την ευγενική αυτή προσφορά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στο κατάστημα της ALPHA BANK, την οποία και παραθέτουμε:


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                         Ημ/νία : 25-2-2009
5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Αλφειού και Χελμού -152 35 Βριλήσσια

Προς :     Alpha Bank
Αγίου Νικολάου 6
135 61 Άγιοι Ανάργυροι

Θέμα :     Εργαστήριο Πληροφορικής

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική χειρονομία σας να μας παρέχετε τα απαραίτητα για το εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου μας.  Ιδιαίτερα θα θέλαμε να αναφερθούμε στη συνεχή σας συνδρομή για την εξυπηρέτηση των αναγκών του εργαστηρίου μας καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Θεωρούμε, ότι η προσφορά σας ενισχύει την προσπάθεια του συλλόγου μας να αναβαθμίσει και να βελτιώσει το περιβάλλον που εκπαιδεύονται τα παιδιά μας. Την προσφορά σας αυτή θα ανακοινώσουμε στους γονείς του σχολείου μας μέσω του site του Συλλόγου μας.

Τέλος, επιθυμούμε να επισημάνουμε το ενδιαφέρον και την προθυμία που επέδειξε ο κος Νεκτάριος Πελεκάνος κατά τη συνεργασία του με μας.


Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος                                                    Η Γραμματέας

Σοφία Μεσσηνέζη – Αρματά                            Αποστολία Μπάρμπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου