Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 2012 - Ήμουν κι εγώ εκεί!


Μια γλυκιά γεύση και μια αίσθηση θαλπωρής μας άφησε και το φετινό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι. Η συμμετοχή γονέων και παιδιών ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες μας μάς τίμησαν με την κεφάτη και γενναιόδωρη παρουσία τους. 


Πρέπει να ήταν από τα πιο μελωδικά Χριστουγεννιάτικα Παζάρια μας, με καλανταρίσματα από την Ένωση Κρητών, το Ουκρανικό σχολείο, τη Δημοτική παιδική χορωδία Βριλησσίων, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, από τα δικά μας παιδιά, αλλά και από τους μουσικόφιλους γονείς που έδωσαν κέφι και ρυθμό στην γιορτή μας.


 (φωτό από http://www.ipernity.com)


Οι απολαβές του παζαριού είναι πραγματικά μια ανακούφιση για εμάς, αφού λόγω της κρίσης όλο και λιγοστεύουν οι γονείς που μπορούν με τις συνδρομές τους να συμβάλουν στις υποχρεώσεις του Συλλόγου.Στους πάγκους συμμετείχαν με κατασκευές οι μαθητές του σχολείου μας, αλλά και του 4ου Νηπιαγωγείου με τις ιδιαίτερες κατασκευές τους. Η λαχειοφόρος αγορά μας είχε μεγάλη επιτυχία και ελάχιστοι είναι αυτοί που έφυγαν με άδεια χέρια από τη γιορτή.


Ξεχωριστή ήταν για μας φέτος η συμμετοχή της κυρίας Γιώτας μας με τα «παιδιά» της, που συγκέντρωσαν έναν πραγματικά μεγάλο αριθμό παιχνιδιών για να ομορφύνουν με τη δωρεά τους τα Χριστούγεννα παιδιών που ζουν σε ιδρύματα ή οι γονείς τους αδυνατούν να τους τα παρέχουν.


Αλλά και ο πάγκος του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο και πολλοί έδωσαν τη μικρή συνδρομή τους για να ενισχύσουν το έργο του. Ως αποτέλεσμα συγκεντρώσαμε το ποσό των 70 ευρώ, καθώς και αξιόλογο αριθμό ειδών πρώτης ανάγκης.


Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλουμε σε όλους τους επαγγελματίες που έδειξαν και φέτος την ευαισθησία τους και χορήγησαν απλόχερα τα προϊόντα τους συμβάλλοντας στην επιτυχία της γιορτής μας (Απολλώνιον, Μακεδονικά Ζαχαρώδη, Starbucks, "Cretland", Καρυδάκη Βιολέττα, "Παιδική σκηνή θεάτρου Άνεσις-«Το μυστικό του Βασιλιά»", THE PLAY HOUSE – Παιδότοπος, RAGAZZINO - Παιδικά παπούτσια, ΛΩΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ, Μαρία Μάθεση, Πηνελόπη Πετσινού, Κρεοπωλείο ΜΑΡΤΑΚΗΣ, Ψητοπωλείο: Θράκα Αράχοβα, Αντρέας Αναγνώπουλος, "Αnn Marie Dance - Σχολη χορου, "Υλικοδομική (χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη σπιτιού - Χαρα Γραμματικα) , ΒΑΡΣΟΣ – Βριλήσσια, Β.&Λ. ΣΚΑΛΗΣ ΕΠΕ, Χάρτης – Βιβλιοπωλείο, Θέατρο Ακάδημος, "Systemgraph - Apple Premium Reseller", Ζαχαροπλαστείο Ηρώ, Βαϊραμογλου ΑΕ, LINOPOLIS, mind the cut, "ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ - φαρμακείο Βριλήσσια", DEZAAR - second heart clothes & accessories, ΝΑΝΑ ΓΙΩΤΗ – ζαχαροπλαστείο, " ΦΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ - βιολογικά προιόντα", ΧΑΡΤΗΣ – βιβλιοπωλείο, ΑΣΤΡΑΝΑΜΑ, Παραμυθοχώρα (κουκλοθεατρική ομάδα της Κιβωτού των Μύθων) , ΤΟΠΟΥ ΧΑΡΗ, ΙΧΘΥΣ ιχθυοπωλείο, PETIT BOUTIQUE, CROCODILINO, Χρύσα Ράπτη – κομμωτήριο, Diesel Hellas, ODEON CINEMAS, ΠΑΣΟΥΛΑΣ ιχθυοπωλείο, ΕΛΕΝΣ boutique, ΠΡΙΑΡΗ, Άννα Δερμάτη – οδοντίατρος, Τυροκομείο Κωσταρέλλου, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, VIVA VIDA, Το μαγαζάκι της γειτονιάς, Sport Center, ΙΚΕΑ, ΑΣΤΡΑΝΑΜΑ, PRINTING SPOT, ice yoghurt, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ, "Θέατρο Αποθήκη", COOL CUTS, GlaxoSmithKline Ελλάδας, Το mini market της Ειρήνης, Click, Separe).


Να ευχηθούμε και του χρόνου  με υγεία και 

Καλές Γιορτές σε Όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου