Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βιωματικό Σεμινάριο από την Συστημική Ψυχολόγο Μπαλωτή Μαρία


“Mητέρα σημαίνει...”
Εχεις χρόνο για τον εαυτό σου?
Είναι η ζωή σου καθημερινά ένας συνεχής αγώνας δρόμου?
Στερείσαι πολλά από αυτά που αγαπάς ?
Δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν?
Βιωματικό σεμινάριο για μητέρες που θέλουν να ζουν δημιουργικά. Μαζί θα εξερευνήσουμε κι θα μάθουμε πώς, το να φροντίζεις τον εαυτό σου, τρέφει και ενδυναμώνει την οικογένειά σου.
Μια συνθετική προσέγγιση όπου θα ανακαλύψεις ότι ενισχύοντας το ρόλο της μητέρας προάγεις την λειτουργικότητα και την υγεία όλων των μελών της οικογένειας, και έτσι να συμβάλλεις ώστε να μπορούν να είναι όλοι ευτυχισμένοι και ολόκληροι.

Για συμμετοχή τηλεφωνο : 6946 977 055
e-mail: mariabaloti@gmail.com
website: www.psicologia.gr
Έναρξη σεμιναρίου: 2 Νοεμβρίου 2017
Διάρκεια: 12 συναντήσεις
Συναντήσεις: Πέμπτη ανά 15 μέρες , 2ωρες συναντήσεις
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ η συνάντηση
Υπεύθυνη σεμιναρίου: Μπαλωτή Μαρία ΜΑ 
Ψυχολόγος Συστημικής Προσέγγισης.
Μέλος ΣΕΨ (Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων)
Σολωμού 9 και Στρατήγη 5, Φάρος Ψυχικού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σας περιμένουμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε όλους στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 – 16:00. Με πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά, bazaar για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, φαγητό, ποτό και πολύ χορό, αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλος. Ο Άγιος Βασίλης θα μας επισκεφτεί και θα πάρει τα γράμματα των μαθητών του σχολείου μας. Θα παίξουμε σκάκι, πιάνο, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα, θα φτιάξουμε ελατάκια – ρομποτάκια, θα κάνουμε πειράματα φυσικής, θα μεταφερθούμε στη σχολή του Hogwarts, θα φτιάξουμε γλυκά και πολλά πολλά ακόμη. Σημειώστε την ημερομηνία, βάλτε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε να περάσουμε παρέα μία ημέρα χαράς και διασκέδασης σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.
Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.
Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολείου.  Τα παιδιά μ…