Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Πρόσκληση σε Βιωματικό Σεμινάριο

Ημερομηνία: Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017
Ώρα: 11:00-13:00
Τόπος: Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας


Στα πλαίσια των δράσεων μας ως σύλλογος είμαστε υπερήφανοι για την φετινή μας συνεργασία με την Μαρία Μπαλωτή, ψυχολόγο και μητέρα τριών κοριτσιών του σχολείου μας. Η κα Μπαλωτή θα μας παρουσιάσει μια σειρά σεμιναρίων, που θα αποσκοπούν στην βελτίωση της μεταξύ μας επικοινωνία ως γονείς, καθώς και στην προσέγγιση και στήριξη των παιδιών μας κατά την σχολική ηλικία.
Το πρώτο σεμινάριο θα έχει τίτλο «Παιχνίδι για καλό σκοπόΑς γνωριστούμε παίζοντας», όπου ουσιαστικά θα ενθαρρύνει παλιούς και νέους γονείς του σχολείου, καθώς και δασκάλους, να γνωριστούν καλύτερα. Στόχος όλων είναι η ομαλή λειτουργία της σχολικής κοινότητας και προκειμένου να επιτευχθεί χρειάζεται να χτιστούν δεσμοί μεταξύ των γονέων, των μαθητών, των δασκάλων, σχέσεις με θετικό τρόπο, που θα βασίζεται στη συνεργασία και στην αλληλοβοήθεια. Ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα επιχειρηθεί στην πρώτη σεμιναριακή συνάντηση, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το παιχνίδι.
Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά και ευχόμαστε όλοι να γίνουμε μια ισχυρή ομάδα προς όφελος των παιδιών μας.

Για την καλύτερη οργάνωση του Σεμιναρίου παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή είτε στέλνοντας e-mail στο ds5odim.vril@gmail.com είτε καλώντας την Αδελαϊδα Μάστορα στο τηλέφωνο 6972205287 μέχρι την Παρασκευή 20/10/2017.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου