Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενημέρωση για τον μήνα Οκτώβριο

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:
Α. Διδακτικές επισκέψεις:
§  Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 οι μαθητές όλων των τάξεων, θα επισκεφτούν το αθλητικό κέντρο Ο.Α.Κ.Α στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με θεματική «ΑΘΛΟΥΜΑΙ – ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ». Τιμή συμμετοχής: 9 ευρώ

§  Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης θα επισκεφτούν την Πινακοθήκη Κουβουτσάκη. Τιμή συμμετοχής: 3 ευρώ

§  Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 οι μαθητές των Γ’ και Δ’ τάξεων θα παρακολουθήσουν στο σχολείο το πρόγραμμα της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.

Σας ενημερώνουμε ότι για να συμμετέχουν τα παιδιά σας στις παραπάνω διδακτικές επισκέψεις, θα πρέπει να έχετε υπογράψει και προσκομίσει στο σχολείο την αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση.

Β. Ενημερώσεις Γονέων:
§  Την Πέμπτη 12/10/2017 ενημέρωση γονέων του τμήματος Β2 στις 13:20
§  Την Πέμπτη 12/10/2017 ομαδική ενημέρωση γονέων του τμήματος ΣΤ2 στις 13:20 – 14:00
§  Την Παρασκευή 13/10/2017 ενημέρωση γονέων του τμήματος Β1 στις 13:20
§  Τη Δευτέρα 16/10/2017 ενημέρωση γονέων του τμήματος Δ1 στις 13:20
§  Τη Δευτέρα 16/10/2017 ενημέρωση γονέων του τμήματος Ε2 στις 13:20
§  Τη Δευτέρα 16/10/2017 ομαδική ενημέρωση γονέων των τμημάτων Γ1 και Γ2 στις 13:20
§  Την Τρίτη 17/10/.2017 ομαδική ενημέρωση γονέων του τμήματος Γ3 στις 13:20
§  Την Τρίτη 17/10/2017 ενημέρωση του τμήματος Ε1 στις 13:20


Γ. Εορτασμός Εθνικής Επετείου
§  Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 08:30 οι μαθητές θα παρακολουθήσουν αφιέρωμα για την επέτειο του ΟΧΙ που θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσές τους. Το αφιέρωμα αυτό θα ολοκληρωθεί στις 09:30  περίπου. Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.

§  Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 το σχολείο μας θα συμμετέχει στην επετειακή παρέλαση με τους μαθητές των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων. Οι μαθητές/ μαθήτριες θα συγκεντρωθούν στον καθιερωμένο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ. Είναι ευνόητο ότι η συμμετοχή όλων των μαθητών θεωρείται απαραίτητη.

Δ. Ενδυμασία Παρέλασης

§  Οι μαθητές που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα φοράνε σκούρο μπλε τζιν παντελόνι (Blue Black), λευκό πουκάμισο και μαύρα παπούτσια. Η στολή είναι ίδια για αγόρια και κορίτσια. Επιπλέον θα προμηθευτούν από το σχολείο ένα μπλε σκούρο φουλάρι και μια κονκάρδα, τα οποία κοστίζουν συνολικά 4 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.
Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.
Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολείου.  Τα παιδιά μ…

Σας περιμένουμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε όλους στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 – 16:00. Με πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά, bazaar για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, φαγητό, ποτό και πολύ χορό, αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλος. Ο Άγιος Βασίλης θα μας επισκεφτεί και θα πάρει τα γράμματα των μαθητών του σχολείου μας. Θα παίξουμε σκάκι, πιάνο, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα, θα φτιάξουμε ελατάκια – ρομποτάκια, θα κάνουμε πειράματα φυσικής, θα μεταφερθούμε στη σχολή του Hogwarts, θα φτιάξουμε γλυκά και πολλά πολλά ακόμη. Σημειώστε την ημερομηνία, βάλτε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε να περάσουμε παρέα μία ημέρα χαράς και διασκέδασης σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.