Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

Καλό Παιδικό Θέατρο

Με σκοπό να διασκεδάσουν τα παιδιά μας, αλλά και να βρεθούμε κοντά με τους γονείς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Βριλησσίων, διοργανώνουμε δυο Κυριακές με καλό παιδικό θέατρο.

Ήρθαμε σε επικοινωνία με δύο θέατρα που έχουν ανεβάσει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις και συμφωνήσαμε μειωμένες τιμές. Καλούμε όλους τους γονείς να δηλώσουν συμμετοχή σε όποια παράσταση θέλουν να παρακολουθήσουν από τις παρακάτω:

 1.    ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ στο Θέατρο ΒΕΑΚΗ (Στουρνάρη 32)
Ένα παραμύθι της Κέλλυς Σταμουλάκη από τον θίασο ΑΒΑΝΤΙ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Βούρου και με μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Κυριακή 21/2/2010 στις 3 το μεσημέρι (όχι στις 11 το πρωί που είχε αρχικά ανακοινωθεί) – είσοδος € 8.


2.    GRIMM &GRIMM  Παιδική Σκηνή στο Θέατρο Πόρτα (Μεσογείων 59)
Ένα παραμύθι από την Ξένια Καλογεροπούλου βασισμένο σε τέσσερα κλασσικά παραμύθια από τους Δανούς παραμυθάδες Γκριμ, σε σκηνοθεσία Λίλο Μπάουρ.
Κυριακή 28/2/2010 στις 11 το πρωί – είσοδος € 10,50.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό των κρατήσεων θέσεων, σας παρακαλούμε να αγοράσετε τις προσκλήσεις σας από την επιστάτριά του σχολείου, κυρία Αγγελική, μέχρι την Παρασκευή 12/2 για την πρώτη παράσταση και τη Δευτέρα 22/2 για τη δεύτερη παράσταση.

 Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων & Ένωση Γονέων Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου