Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έναρξη μαθημάτων σκακιού για την περίοδο 2014-2015

Ακολουθεί ενημέρωση από τον Εξωραϊστικό – Επιμορφωτικό – Φιλανθρωπικό
και Αθλητικό Σύλλογο Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»


Αγαπητοί γονείς,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 9:30-12:30 π.μ. ξεκινούν τα μαθήματα σκάκι για παιδιά 5-17 ετών. Τα Σάββατα 20&27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται εγγραφές και δοκιμές έτσι ώστε τα παιδιά να κατηγοριοποιηθούν από τους προπονητές σε τρία τμήματα ανάλογα με τις σκακιστικές τους δυνατότητες:
α) Αρχαρίων
β) Προχωρημένων
γ) Αγωνιστικό (παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που έχουν προηγούμενη σκακιστική και προπονητική εμπειρία)

Ταυτόχρονα θα υπάρχουν ξεχωριστά τμήματα για αγόρια και κορίτσια. Μετά από τα Σάββατα 20&27 Σεπτεμβρίου τα παιδιά θα ενταχθούν στα τρία παραπάνω τμήματα και τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα κανονικά μαθήματα των παραπάνω τμημάτων.

 Πρόγραμμα Προπονήσεων 2014-2015

Δευτέρα        17:00-18:30       Τμήμα προχωρημένων παιδιών Δημοτικού
Δευτέρα        18:30-20:00       Τμήμα προχωρημένων παιδιών Δημοτικού
Τρίτη             17:00-18:30       Τμήμα προχωρημένων παιδιών Δημοτικού
Τρίτη             18:30-20:30       Τμήμα Ενηλίκων – Επίπεδο Αρχαρίων
Πέμπτη         17:30-19:00       «Παίζουμε σκάκι»  - Διεξαγωγή παρτίδων όλων των τμημάτων
Πέμπτη         19:00-21:00       Συνάντηση παικτών Αγωνιστικού Τμήματος (Ενήλικοι)
Σάββατο        09:30-11:00       Τμήμα αρχαρίων παιδιών Δημοτικού
Σάββατο        11:00-12:30       Τμήμα κοριτσιών
Κυριακή       18:00-20:00       Τμήμα προχωρημένων παιδιών Δημοτικού – Γυμνασίου
                                               και Λυκείου (Αγωνιστικό)

           Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6992299943 ή στο mail syllogos.anovrilissia@gmail.com.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σας περιμένουμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε όλους στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 – 16:00. Με πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά, bazaar για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, φαγητό, ποτό και πολύ χορό, αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλος. Ο Άγιος Βασίλης θα μας επισκεφτεί και θα πάρει τα γράμματα των μαθητών του σχολείου μας. Θα παίξουμε σκάκι, πιάνο, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα, θα φτιάξουμε ελατάκια – ρομποτάκια, θα κάνουμε πειράματα φυσικής, θα μεταφερθούμε στη σχολή του Hogwarts, θα φτιάξουμε γλυκά και πολλά πολλά ακόμη. Σημειώστε την ημερομηνία, βάλτε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε να περάσουμε παρέα μία ημέρα χαράς και διασκέδασης σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.
Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.
Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολείου.  Τα παιδιά μ…