Καλώς ορίσατε στο 1ο blog του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Σχολείου, τις διάφορες εκδηλώσεις και φυσικά να στέλνετε τις ιδέες, τις απόψεις και τα παράπονά σας.
RSS

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Γενική Συνέλευση 6/10/2014

Αγαπημένοι μας γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 στις 6.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, με θέματα:

1. Απολογισμός του Δ.Σ. για την προηγούμενη σχολική χρονιά
2. Προκήρυξη εκλογών νέου Δ.Σ.

Σας υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με το καταστατικό, για την ύπαρξη απαρτίας απαιτείτα η παρουσία του 1/3 των ταμειακά εντάξει μελών, διαφορετικά η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014, την ίδια ώρα και στον παραπάνω τόπο, με όσα μέλη προσέλθουν.

Όπως γνωρίζετε η ετήσια συνδρομή για το Σύλλογο είναι 15 ευρώ ανά οικογένεια και η ετήσια συνδρομή για την επιστάτρια είναι επίσης 15 ευρώ ανά οικογένεια.

Το ποσό αυτό μπορείτε να το εξοφλήσετε παραδίδοντάς το σε φάκελο πάνω στον οποίο θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η τάξη/εις του/των παιδιού/ων σας και να δοθεί στην ταμία του συλλόγου μας κυρία Πόπη Ασλανοπούλου ή στην κυρία Αγγελική.

Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου