Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποτελέσματα Α' Γενικής Συνέλευσης σχολικού έτους 2014-2015

Αγαπημένοι  μας γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 6/10/14, το ποσό της συνδρομής για την πρωινή καθαρίστρια-επιστάτρια ανέρχεται στα 15 ευρώ ανά οικογένεια για το έτος 2014-2015.
Το ποσό της συνδρομής στο Σύλλογο Γονέων ανέρχεται στα 15 ευρώ ανά οικογένεια. Τα χρήματα μπορείτε να τα παραδίδετε σε φάκελο με το ονοματεπώνυμο και την τάξη του παιδιού στην ταμία του Συλλόγου μας κυρία Πόπη Ασλανοπούλου ή στην κυρία Αγγελική.

Για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ γονέων και ΔΣ Συλλόγου στο σχολείο μας, αλλά και για την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων, λειτουργεί ο θεσμός των συνδέσμων. Χρειαζόμαστε δύο γονείς ανά τμήμα, οι οποίοι θα είναι οι σύνδεσμοι του τμήματος. Όποιος γονιός ενδιαφέρεται, μπορεί να δώσει το όνομα και το τηλέφωνό του στην κυρία Βικτορία Θεοφίλου στο 6937950751 ή στο e-mail: vkids@yahoo.com.

Εν όψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στο σύλλογό μας για την ανάδειξη νέου ΔΣ μέσα στο Δεκέμβριο, όποιος ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος πρέπει να δηλώσει το όνομά του έως τις 15 Νοεμβρίου στην εφορευτική επιτροπή:
Βαρβάρα Καλαμαρά 6944600393
Κλεοπάτρα Κονταξιάν 6977255477
Τσουκαλά Χριστίνα 6937273504
Υποψηφιότητες δηλώνονται για την εκλογή 7 μελών του ΔΣ, εκπροσώπων στην Ένωση Γονέων Δήμου Βριλησσίων, για τη σχολική επιτροπή και για την ελεγκτική επιτροπή.

Τέλος να θυμίσουμε στους γονείς των παιδιών του ολοήμερου ότι το κόστος για τη σίτιση είναι 10 ευρώ μηνιαίως ανά παιδί. Η κυρία Σοφία του κυλικείου που εξυπηρετεί τα παιδιά μας για το μεσημεριανό τους είναι η υπεύθυνη τραπεζοκόμος μας. Παρακαλούμε πολύ όπως τακτοποιήσετε άμεσα το θέμα.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σας περιμένουμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε όλους στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 – 16:00. Με πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά, bazaar για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, φαγητό, ποτό και πολύ χορό, αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλος. Ο Άγιος Βασίλης θα μας επισκεφτεί και θα πάρει τα γράμματα των μαθητών του σχολείου μας. Θα παίξουμε σκάκι, πιάνο, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα, θα φτιάξουμε ελατάκια – ρομποτάκια, θα κάνουμε πειράματα φυσικής, θα μεταφερθούμε στη σχολή του Hogwarts, θα φτιάξουμε γλυκά και πολλά πολλά ακόμη. Σημειώστε την ημερομηνία, βάλτε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε να περάσουμε παρέα μία ημέρα χαράς και διασκέδασης σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.
Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον.
Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολείου.  Τα παιδιά μ…