Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποτελέσματα Α' Γενικής Συνέλευσης σχολικού έτους 2014-2015

Αγαπημένοι  μας γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 6/10/14, το ποσό της συνδρομής για την πρωινή καθαρίστρια-επιστάτρια ανέρχεται στα 15 ευρώ ανά οικογένεια για το έτος 2014-2015.
Το ποσό της συνδρομής στο Σύλλογο Γονέων ανέρχεται στα 15 ευρώ ανά οικογένεια. Τα χρήματα μπορείτε να τα παραδίδετε σε φάκελο με το ονοματεπώνυμο και την τάξη του παιδιού στην ταμία του Συλλόγου μας κυρία Πόπη Ασλανοπούλου ή στην κυρία Αγγελική.

Για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ γονέων και ΔΣ Συλλόγου στο σχολείο μας, αλλά και για την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων, λειτουργεί ο θεσμός των συνδέσμων. Χρειαζόμαστε δύο γονείς ανά τμήμα, οι οποίοι θα είναι οι σύνδεσμοι του τμήματος. Όποιος γονιός ενδιαφέρεται, μπορεί να δώσει το όνομα και το τηλέφωνό του στην κυρία Βικτορία Θεοφίλου στο 6937950751 ή στο e-mail: vkids@yahoo.com.

Εν όψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στο σύλλογό μας για την ανάδειξη νέου ΔΣ μέσα στο Δεκέμβριο, όποιος ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος πρέπει να δηλώσει το όνομά του έως τις 15 Νοεμβρίου στην εφορευτική επιτροπή:
Βαρβάρα Καλαμαρά 6944600393
Κλεοπάτρα Κονταξιάν 6977255477
Τσουκαλά Χριστίνα 6937273504
Υποψηφιότητες δηλώνονται για την εκλογή 7 μελών του ΔΣ, εκπροσώπων στην Ένωση Γονέων Δήμου Βριλησσίων, για τη σχολική επιτροπή και για την ελεγκτική επιτροπή.

Τέλος να θυμίσουμε στους γονείς των παιδιών του ολοήμερου ότι το κόστος για τη σίτιση είναι 10 ευρώ μηνιαίως ανά παιδί. Η κυρία Σοφία του κυλικείου που εξυπηρετεί τα παιδιά μας για το μεσημεριανό τους είναι η υπεύθυνη τραπεζοκόμος μας. Παρακαλούμε πολύ όπως τακτοποιήσετε άμεσα το θέμα.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πιο... ανοιξιάτικα Χριστούγεννα!

Ήταν μία ΥΠΕΡΟΧΗ ημέρα!  Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Βριλησσίων τα είχε όλα: παιδικά εργαστήρια, φαγητό και ζεστό κρασί, παιχνίδι, χορό, Άγιο Βασίλη, μικρούς πιανίστες με μεγάλο ταλέντο, λαχειοφόρο αγορά, χριστουγεννιάτικο bazaar, έναν καταπληκτικό ήλιο, χαρά και πολλά χαμόγελα.  Ο ανοιξιάτικος καιρός μας έκανε το χατήρι. Όλα κύλησαν καλά και η συμμετοχή παιδιών και γονέων ήταν μεγάλη.  Το προαύλιο του σχολείου γέμισε τραπέζια φαγητού, Dj Set (ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξανδρο Χέντον), facepainting με την ευγενική χορηγία της Oriflame , χορευτές με την καθοδήγηση χορεύτριας από το Planet , ρεσιτάλ πιάνου από τον Χρήστο Γαλίτη και τους μαθητές του και κάλαντα από τους μαθητές του σχολείου.  Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων κάναμε τις αγορές μας από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar.  Στον 1ο όροφο του σχολείου οι αίθουσες γέμισαν δραστηριότητες και εργαστήρια: - Αγώνες σκάκι με την καθοδήγηση του Στάθη Γαζή - Ρομπο

Όταν οι γονείς μαθαίνουν... παίζοντας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρώθηκε το βιωματικό εργαστήριο της Μαρίας Μπαλωτή "Παιχνίδια για Καλό Σκοπό", στο οποίο συμμετείχαν γονείς από όλες τις τάξεις του σχολείου. Η συστημική ψυχολόγος και μητέρα τριών παιδιών του σχολείου μας, κατάφερε να δημιουργήσει εξ αρχής μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά εποικοδημητική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Στόχος ήταν να προαχθεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γονέων μέσα από το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι γονείς που συμμετείχαν στο εργαστήριο δήλωσαν ότι έμαθαν να λειτουργούν ομαδικά,  να συζητούν,  να εμπιστεύονται την ομάδα ακόμη κι αν διαφωνούν. Κυρίως όμως, διασκέδασαν, γέλασαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και έμαθαν να λειτουργούν καλοπροαίρετα, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον. Ελπίζουμε αυτός να είναι ο σπόρος για τη δημιουργία ενός γενικότερου κλίματος χαράς, αλληλοσεβασμού και ομαδικότητας και για τη τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών του σχολε

Βασιλικός και λαογραφία

Φυτό της οικογένειας των χειλανθών, πολυετές, με φύλλα και άνθη εξαιρετικά εύοσμα, ο «ώκιμος ο βασιλικός» είναι το δημοφιλέστερο ελληνικό φυτό, αγαπητό στις νοικοκυρές, που φροντίζουν να έχουν τουλάχιστον μια γλάστρα του στον κήπο ή το παράθυρό τους. Πλατύφυλλος, σγουρός ή σαραντάφυλλος θεωρείται από το λαό το σύμβολο του έρωτα και της αιώνιας αγάπης, μα και θυμητικό υποσχέσεων και όρκων που δόθηκαν: «Βασιλικέ μου της βραγιάς και κρίνε μου του δάσους άχου, εγώ, πουλάκι μου, και πώς να σε ξεχάσω. Στο παραθύρι που ‘σαι εσύ βασιλικός δεν πρέπει γιατ’ είσαι συ ο βασιλικός κι οπ’ έχει μάτια ας βλέπει. Βασιλικό και ρόζμαρι κι ανθό του γλυκανίσου ο έρωτας τα μάζεψε κι έκαμε το κορμί σου.» Ο βασιλικός έχει ξεχωριστή θέση στην ελληνική λαϊκή παράδοση και χάρη στην συμμετοχή του στη χριστιανική εκκλησιαστική λατρεία. Βασιλικό βυθίζει ο ιερέας στον αγιασμό για να ραντίσει τους πιστούς, σε κλωνάρια βασιλικού τοποθετείται και ο σταυρός στις 14 Σεπτεμβρίου, εορτή του Σταυρού, αφού το αρω