Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Ενημέρωση από το Σύλλογο «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»

Εξωραϊστικός – Επιμορφωτικός – Φιλανθρωπικός
& Αθλητικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων
«Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»
ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 14 & ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – 15235 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
 
Σκακιστικό Τμήμα του Συλλόγου
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το Πρόγραμμα Προπονήσεων του Σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Πέρα από το πρόγραμμα προπονήσεων που κάθε παιδάκι ακολουθεί, θεμελιώδης εκπαιδευτική διαδικασία αποτελεί η ενασχόληση των παιδιών με το σκάκι (να παίζουν σκάκι εκτός προγράμματος προπονήσεων) και συμμετοχή των παιδιών σε σκακιστικούς αγώνες. Γι’ αυτό τον λόγο κάθε Πέμπτη 17:30-19:00 αναμένουμε να έρχονται στον Σύλλογο όλα τα παιδιά όλων των τμημάτων, να παίζουν μεταξύ τους παρτίδες, έτσι ώστε σιγά-σιγά να εφαρμόζουν στην πράξη αυτά που οι προπονητές τους διδάσκουν στην προπόνηση. Να σημειωθεί επίσης πως δεν υπάρχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τη συμμετοχή των παιδιών τις Πέμπτες. Πληροφορίες εδώ.
 
Οργάνωση σκακιστικού τμήματος ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων (πατήστε ΕΔΩ)
Για να δείτε το άρθρο «Γιατί σκάκι» του προπονητή σκάκι Καφίρη Βασίλειου πατήστε ΕΔΩ
 
 
Δράσεις ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» -Εθελοντική Αιμοδοσία
 
Ο Εξωραϊστικός – Επιμορφωτικός – Φιλανθρωπικός & Αθλητικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» και ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βριλησσίων σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ οργανώνουν την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 στις10:00π.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βριλησσίων εθελοντική αιμοδοσία με στόχο την στήριξη της Τράπεζας Aίματος του Εξωραϊστικού Συλλόγου. Πληροφορίες Άνω Βριλήσσια: Εθελοντική αιμοδοσία με στόχο τη στήριξη της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου.
 
Φωτογραφίες από τις δράσεις του Συλλόγου (πατήστε ΕΔΩ)
 
Πολιτισμός
 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής διοργανώνει «Μουσικό Αφιέρωμα στις Αλισμόνητες Πατρίδες» το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:30. Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες εδώ.
 
Διασκέδαση
 
Οι 5Χ5 αυτοσχεδιάζουν… Κάθε Παρασκευή στις 21:30. Πληροφορίες εδώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου