Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Ελάτε να ετοιμάσουμε όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι!


Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Κυριακή 7/12/2014 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του σχολείου μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε τέλεια συμμετέχοντας όλοι στη διοργάνωση!!!

Δηλώστε εθελοντική συμμετοχή στα παρακάτω :
•             Βάρδιες για τους πάγκους-οργάνωση παιχνιδιών-μπουφέ-λοταρία κ.α.
•             Μαγειρέματα, μπουφέ αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων.
•             Μπαμπάδες για τις ψησταριές, για σουβλάκια και hot dogs.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη για την οργάνωση της εκδήλωσης, κυρία Βικτορία Θεοφίλου, στο 6937950751 (μετά τις 15.30) ή στο e-mail: vkids@yahoo.com ή ενημερώστε το σύνδεσμο της τάξης σας για την πρόθεση συμμετοχής σας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Να θυμίσουμε ότι ο θεσμός των συνδέσμων των τάξεων οργανώνεται τα τελευταία χρόνια από το Σύλλογο Γονέων για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ γονέων και Δ.Σ. Συλλόγου, αλλά και για την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων. Για φέτος υπάρχουν ακόμα κενά σε κάποια τμήματα. Δεν υπάρχουν καθόλου και χρειάζονται δύο γονείς για κάθε ένα από τα ακόλουθα τμήματα: Α2, Δ1, Δ2, Ε1, Ε2, Στ2.Χρειάζεται άλλος ένας γονέας για τα τμήματα: Β2 και Στ1. Όποιος γονιός ενδιαφέρεται, μπορεί να δώσει το όνομα και το τηλέφωνό του στην κυρία Βικτορία Θεοφίλου στο 6937950751 (μετά τις 15.30) ή στο e-mail: vkids@yahoo.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου