Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009

Κινητοποίηση της Ένωσης Γονέων την Κυριακή στις 10:30


Στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Γονέων, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στο 1ο Γενικό Λύκειο Βριλησσίων, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί Κινητοποίηση Ενημέρωσης-Διαμαρτυρίας την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 10:30, στην πλατεία Ανάληψης. Παραθέτουμε το σχετικό ψήφισμα της Ένωσης Γονέων:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

Οι αντιπρόσωποι των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων καταγγέλλουμε την αδιαφορία όλων των δημοτικών αρχών που μέχρι σήμερα δεν έκαναν τις κατάλληλες ενέργειες για να αντιμετωπίσουν το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης σχολικών κτηρίων στο Δήμο μας.

Απαιτούμε :

-Από την Δημοτική Αρχή να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίσπευση των διαδικασιών ίδρυσης 3ου Λυκείου.

-Να παρθεί απόφαση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για πρόταση χαρακτηρισμού, συγκεκριμένου οικοπέδου που έχει επιλεγεί από την αρμόδια επιτροπή καταλληλότητας, ως χώρου ανέγερσης του 3ου Λυκείου και να προωθηθεί άμεσα στα αρμόδια όργανα της Νομαρχίας.

-Από τον Δήμο, τον ΟΣΚ, την Νομαρχία και κάθε άλλη εμπλεκόμενη Δημόσια αρχή να συνεργαστούν ώστε να ξεπεραστούν ταχύτατα όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μας με κάθε πρόσφορο μέσο για μια καλύτερη Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία.

Καλούμε σε συγκέντρωση
τους γονείς, τους καθηγητές, τους μαθητές, τους κατοίκους και όλους τους φορείς των Βριλησσίων την Κυριακή 13/12/2009 και ώρα 10:30 στην πλατεία Ανάληψης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου